Marmara Evleri 4 bankasız vade farksız satışta

15 January 2018

İhlas Holding tecrübesiyle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde yükselen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlara başlandı. Ev sahibi olmak isteyen yatırımcılara önemli kolaylık sağlayacak olan projede konut bedelinin yarısını teslimde ödeme imkanı da bulunuyor. Ayrıca projeden konut alacaklara bankasız, vade farksız taksit olanağı da sağlanıyor.

Marmara Evleri 4 Beylikdüzü projesi toplam 639 konuttan oluşuyor. Projede 44 adet dükkan da yatırımcılara sunuluyor. Farklı konut seçenekleriyle yatırımcılara opsiyon sunan İhlas Marmara Evleri 4 projesindeki dairelerin büyüklükleri 126 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde dizayn ediliyor.

GELECEK VAAT EDEN LOKASYON

Lokasyon açısından da dikkat çeken proje, E-5 ve TEM otoyallarına, Eğitim Kurumları ve AVM’lere yakın bir noktada yükseliyor. Hayata geçirilmesi planlanan Beylikdüzü metrosunun Yakuplu istasyonuna yakın konumda bulunan proje, gelecekte de deniz yolu ile yolcu taşımasının merkez üssü olması hedeflenen ambarlı limanının yanı başında yükseliyor.

Zengin sosyal donatılarıyla ev sahibi olacaklara ayrıcalıklı bir yaşam olanağı sunan Marmara Evleri 4 projesinde yürüyüş yolları, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, fitness salonları, sauna, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor.