Mars 19 projesi satışa çıkarıldı

02 March 2018

Tekstil sektöründe 30 yıllık geçmişe sahip olan Metraco, konut sektöründe ilk projesini Mars 19 olarak adlandırdı. İstanbul Avcılar'da inşa edilen proje toplam 11 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Metraco'ya ait arsada yükselen Mars 19 projesinde toplam 148 daire bulunuyor. Projenin 2018 Aralık sonuna kadar teslim edilmesi hedefleniyor. Proje, düzenlenen basın toplantısıyla da tanıtıldı. 

Metraco A.Ş. YKB Cem Okcu, 30 yıllık tekstil şirketi olarak dünyanın bir çok yerine ihracat gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Mars19'u kendi fabrika arsamıza inşa ediyoruz arsa bize ait. Başka arsa stoklarımızda var. Bundan sonra konut yapmaya devam edeceğiz. İkinci projemiz Levent'te olacak. Mars 19'da inşaat kalitemiz, kullanılan malzemeler çok kaliteli.Etiler'i Avcılar'a getiriyoruz" dedi.

Metraco A.Ş. YKB Yardımcısı Mürşide Okcu ise projenin yüzde 50'den fazlasının tamamlandığını belirterek, "Metraco dünya çapında dış markalara çalışan bir firma. 300 çalışanı var. İstanbul ve Kocaeli'de iki üretim tesisimiz bulunuyor. İlk konut projemiz Mars19'u kendi arsamızda yaptık.Devamında kendi arsalarımızda konut yapmaya devam edeceğiz.Satış yapmasak bile projeyi bitirecek şekilde plan yaptık. İnşaatın yüzde 50'si tamamlandı ve kullanılacak tüm malzemeler satın alındı." açıklamasını yaptı. Dünyanın yeni bir yaşam alanı olan Mars’ı keşfetme sürecinde olduğunu hatırlatan Okcu “Kalitesiz ve olası bir depreme dayanıklı olmayan yapı stoğuna sahip olan Avcılar da çağdaş, teknolojik, estetik bir yaşam alanını keşfedecek” şeklinde konuştu.