Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy Arsasını Satışa Çıkarıyor

27 October 2015

Martı GYO, Tekirdağ Çerkezköy Gazi Mustafapaşa Mahallesi'nde konumlanan arsasını kat karşılığı yapmaktan vazgeçti. Firma arsayı satışa çıkarıyor...

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tekirdağ Çerkezköy Gazi Mustafapaşa Mahallesi'nde yer alan 23 bin 230,11 metrekare arsasını satışa çıkarıyor.

Martı Gyo tarafından KAP'a yapılan yazılı açıklama şöyle, "17 Şubat 2015 tarih, 875 sayılı yönetim kurulu toplantısında, "şirketimizin potföyünde yer alan Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi 325 Ada 1 No.lu Parseldeki 23 bin 270,11 metrekare yüzölçümlü arsa üzerine kat karşılığı veya hasılat paylaşımlı inşaat modeli geliştirilmesi için inşaat şirketleri ile görüşmelerin ve konu ile ilgili piyasa araştırmalarının yapılması hususunda karar alınmış iken, yapılan görüşmeler doğrultusunda beklenen ekonomik faydanın sağlanamayacağı öngörüsü ve bu süreçte oluşan talepler de değerlendirilerek; bu defa ilgili gayrimenkulün satışının yapılmasına karar verilmiş olup, güncel değerleme raporu yaptırılmasına, piyasa araştırmalarının yapılması konusunda Ferda Kara'nın yetkili kılınmasına oybirliği ile karar verilmiştir"

HABER: Şengül KIRMIZITAŞ