Mayra Merdivenköy Butik 52’de fiyatlar 730 bin liradan başlıyor

25 September 2018

İstanbul Kadıköy’de hayata geçirilen en yeni markalı konut projelerinden biri olan Mayra Merdivenköy Butik 52’de satışlar devam ediyor. Mayra İnşaat ve Yapı tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar 730 bin liradan başlıyor.

Yatırımcısına çok sayıda imkan ve avantaj sunan proje 2 bin 538 metrekarelik bir alan üzerinde 14 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede toplam 52 adet konut yer alıyor. Tamamı 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen konutların büyüklükleri ise 122 metrekare ila 137 metrekare arasında değişiyor.

‘Semtin En Yeşil Projesi’ sloganıyla yola çıkan Mayra Merdivenköy Butik 52 projesi, sahip olduğu yeşil alanların çokluğuyla dikkat çekiyor. Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan projeden ev sahibi olmak isteyenler, fiyatları 730 bin liradan başlayan konutlardan birine banka konut kredisi kullanarak sahip olabiliyor.

2 bin metrekarelik yeşil alan haricinde çok sayıda sosyal donatı alanına ev sahipliği yapan projede 52 adet konutun yanı sıra 81 araçlık kapalı otopark, dinlenme alanları, yürüyüş ve koşu parkurları, kamelyalar, kelebek bahçesi, arı oteli, ağaç ev, biyolojik gölet ve 7/24 güvenlik hizmetleri yer alıyor.

Teslim işlemleri bu yılın Aralık ayında yapılacak olan Mayra Merdivenköy Butik 52 projesi ulaşım olanaklarıyla da dikkat çekiyor. Proje bölgedeki pek çok önemli noktaya oldukça yakın bir konumda yükseliyor. Projenin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne uzaklığı 6 dakika, Kadıköy İskeleye uzaklığı 7 dakika, Avrasya Tüneli’ne uzaklığı 5 dakika ve arabalı feribotlara uzaklığı 11 dakika olarak ifade ediliyor.