MCG Panorama Muratçeşme Projesi

MCG İnşaat
MCG Panorama Muratçeşme
Büyükçekmece, İstanbul
0212 221 74 26
birol@mcginsaat.com
http://www.mcginsaat.com

Muratçeşme Mah. İstiklal Cad. Büyükçekmece/İstanbul

KONUT SAYISI: 36
PROJE ALANI: 3500
TESLIM TARIHI: 2017-12-31
KONUT TIPLERI:

MCG Panorama Muratçeşme Projesi Hakkında

MCG İnşaat Gayrimenkul tarafından İstanbul Büyükçekmece’de inşa edilen MCG Panorama Muratçeşme projesi 2 bin 400 metrekarelik arsa üzerine hayata geçiriliyor.

MCG Panorama Muratçeşme projesi iki blok olarak 36 daire ve 2 dükkandan oluşuyor. Toplam 3 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan projedeki tüm konutlar brüt 86, net 70 metrekare ve 2+1 tipinde dizayn ediliyor.

Alıcısına hem oturum hem de yatırım amacıyla avantaj sağlayacak konutların fiyatları ise 265 bin TL ile 320 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Banka kredisine de uygun durumda olan projedeki konutların kira getirisinin bin 100 TL olması öngörülüyor.

Butik bir proje olarak hayata geçirilen MCG Panorama Muratçeşme, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. İstanbul’un ön plana çıkan bölgelerinden birinde yükselen proje, Yunus Emre Caddesi üzerinde, E-5'e paralel olarak, Kiptaş Mimar Sinan Evleri'nin ise karşı çaprazında konumlanıyor.

Yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış olan projenin iki bloğu arasında geniş bir giriş avlusu da bulunuyor. Yeşilin içinde şehrin karmaşasından uzak bir yaşam geçirmenizi hedefleyen proje, iki bloğun birbirine engel olmayacak şekilde tasarlanıyor. Bu tasarım biçimiyle ışık ve alanlar doğru kullanılarak geniş ve ferah yaşam alanları sunuluyor.

Bina özellikleriyle de yatırımcılarının hayatını kolaylaştırmayı planlayan projede merkezi uydu sistemi, su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör, ankastre beyaz eşya, depo/kiler yer alıyor. Ayrıca projenin sosyal donatıları arasında çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik sistemleri, açık ve kapalı otopark bulunuyor.

MCG Panorama Muratçeşme Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (265000)
320000 TL -

MCG Panorama Muratçeşme Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında