Metropol İstanbul Projesinin Ofisleri Satışa Çıktı

24 March 2016

Metropol İstanbul ofisleri satışa çıktı. Ofislerin metrekaresi 13 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap ve Gap İnşaat ortaklığında yaşama geçirilen Metropol İstanbul projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alıyor.

Metropol İstanbul projesinin 30 bin metrekarelik ticari ofisleri Cityscape Turkey fuarında satışa sunuldu. Metropol İstanbul ofis fiyatları metrekare bazında 13 bin TL ile 30 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

İLK GÜNDEN 35 MİLYONLUK SATIŞ

3 blok halinde yaşama geçirilen Metropol İstanbul projesi fuarın ilk gününde yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini çekti. Fuarda Suudi Arabistan merkezli Al-Maslak Grubu ile 35 milyon TL tutarında satış anlaşması gerçekleştirildi. Al-Maslak Grubu ana kuleden yaklaşık 3 bin metrekarelik 2 kat satın aldı.

Metropol İstanbul AVM'YE 2 KAT TALEP GELDİ

Projeye yoğun ilgi olduğunu belirten Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Erdinç Varlıbaş, "Ofislere olan talebin yanı sıra, Metropol İstanbul AVM kiralamasını yapan Alman Bilfinger firmasında aldıkları bilgiye göre AVM’nin de çok büyük ilgi gördüğünü ve bu kapsamda markalardan şu ana kadar 2 kat talep toplandığını açıkladı.