Meydan Plaza Projesi

Üçgen Mimarlık Mühendislik
Meydan Plaza
Pursaklar, Ankara
03123289847
info@meydanplaza.com
http://www.meydanplaza.com/

Mimar Sinan Mh. Çağatay Cd. 4/A Pursaklar / ANKARA

KONUT SAYISI: 140
PROJE ALANI: 18000
TESLIM TARIHI: 2018-08-30
KONUT TIPLERI:

Meydan Plaza Projesi Hakkında

Ankara Pursaklar'da hayata geçirilen Meydan Plaza projesi Üçgen Mimarlık İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 18 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Ankara Meydan Plaza projesi 2 blok halinde yükseliyor.

Toplam 140 adet konuttan meydana gelen Meydan Plaza projesinde konutların yanı sıra 34 adet de cadde dükkanı yer alıyor. Meydan Plaza Ankara projesinde dairelerin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde ve 203 metrekare büyüklüğünde dizayn edildi.

Teslimlerin 2018 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Meydan Plaza projesinde konut kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Ayrıca şirket bünyesinde alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor.

Şehrin ve karmaşasından ve stresinden uzak bir noktada yaşama geçirilen Meydan Plaza projesinde yer alan cadde dükkanları site sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.

Yavuz Bulvarı ve Alparslan Bulvarı'nın kesişim noktasında yükselen Meydan Plaza projesi Pursaklar Devlet Hastanesi'nin yanıbaşında, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü'ne, yapılması planlanan Uluslararası Polis Eğitim Merkezi'ne ve Esenboğa Havalimanı'na yakın mesafede konumlanıyor.

Meydan Plaza Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
450000 TL - 490000 TL

Meydan Plaza Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Parkı
Mağaza/Ofis
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında