Mimarin Ovacık Bağ Evleri Projesi

Mi'Marin Yapı
Mimarin Ovacık Bağ Evleri
Çeşme, İzmir
0232 446 04 06

http://www.mimarinovacik.com/

7.140 Sokak No:24 Ovacık / Çeşme –İZMİR

KONUT SAYISI: 17
PROJE ALANI: 5000
TESLIM TARIHI: 2018-06-30
KONUT TIPLERI:

Mimarin Ovacık Bağ Evleri Projesi Hakkında

Mi'Marin Yapı, Çeşme’de inşa ettiği Mimarin Ovacık Bağ Evleri projesiyle lüks bir yaşam alanı oluşturuyor. Ege Köyü’nün Sakız Adası’na bakan yamacında, doğanın içinde modernizmin izlerini taşıyan köy yaşantısı konseptiyle hayata geçiriliyor. Ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunan ve toplam 17 bağ evinden oluşan proje, 3+1 ve 4+1 villalardan oluşuyor.

Sıcak bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen Mimarin Ovacık Bağ Evleri, denizle ve bağlarla buluşan yamaçta, kurulduğu 5 bin metrekare alan üzerine rahat ve huzurlu bir ortam sağlamayı amaçlıyor. Projedeki evlerin, 3+1’leri brüt 169 metrekare ile 283 metrekare, 4+1’leri ise brüt 229 metrekare olarak tasarlanıyor.

Haziran 2018’de teslim edilmesi planlanan Çeşme Mimarin Ovacık projesi, yüzde 25 peşinat ve kalan konut bedelinin teslime kadar vade farksız taksitlendirilmesiyle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Otoban çıkışına yalnızca 5 dakika mesafede konumlanan proje, sunduğu sosyal donatılarla da yatırımcıları lüks bir hayatın içine alıyor. Projede, 7/24 kayıtlı güvenlik kamerası, jakuzi, bay/bayan giyinme ve soyunma odaları, yüzme havuzu, güneşlenme ve yürüyüş alanlarının yanı sıra ev sahiplerinin sosyalleşebileceği kafe ve restoran olanakları da yer alıyor.

Mimarin Ovacık Bağ Evleri Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Mimarin Ovacık Bağ Evleri Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Restaurant
Spor
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında