Mina Towers Görücüye Çıktı! 435 Bin TL’den

27 September 2016

Haftaya ön satışlarına başlanacak olan Mina Towers projesinde fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor. Projede resmi satışları Ekim'in ikinci haftasından sonra başlayacak...

Başaran Yatırım Holding imzası ile yaşama geçirilen Mina Towers projesi görücüye çıktı. Satış ofisinde gerçekleşen toplantıda tanıtılan Mina Towers projesinde resmi satışlar Ekim ayının ikinci haftasından sonra başlayacak.

İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Mina Towers projesi 26 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 6 blok halinde yükselen Mina Towers projesi toplam bin 500 adet konut ve 95 adet ticari alandan meydana geliyor.

Başaran Mina Towers projesinde alanları 55 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen 1+0’dan 5,5+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Mimar Eren Talu imzası taşıyor.

435 BİN TL’DEN BAŞLIYOR
Yolanthe Sneijder Cabau’nun marka yüzü olduğu Mina Towers projesinde metrekare fiyatı ortalama 7 bin 400 TL olarak belirlendi. Mina Towers fiyatları 435 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

LANSMANA ÖZEL YÜZDE 10 PEŞİNATLA
Banka kredisi ile ev sahibi olma imkanı bulunan Mina Towers projesinde firma bünyesinde de kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Lansmana özel yüzde 10 peşinat veriliyor. Yüzde 15’i ara ödeme yapılırken, kalan tutar banka kredisi ile ya da firma bünyesinde vade farksız taksitlendirilebiliyor.

2018’DE TESLİM
Teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanan Mina Towers projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, mağazalar, restoranlar, cafeler, açık teras alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, hamam, buhar odası, masaj odaları, misafir daireleri, otopark, güvenlik gibi imkanlar yer alıyor.