Mint Çağlayan Projesi

Mint
Mint Çağlayan
Kağıthane, İstanbul
0 212 288 00 00
info@mint.ist
http://mint.ist/index.php

Harmancı Giz Plaza Kat:4 No:5 Levent / İstanbul

KONUT SAYISI: 140
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2018-09-30
KONUT TIPLERI:

Mint Çağlayan Projesi Hakkında

Mint Yapı tarafından hayata geçirilen Mint Çağlayan projesi İstanbul Şişli'de yükseliyor. Projede toplam 140 konut yer alıyor.

Mint Çağlayan projesi 14 katlı tek blok olarak hayat geçiyor. Projede stüdyo daireler ile 1 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelere yer verilmiş. Modüler yapıda tasarlanan binada, daireler birbirine eklenerek büyütelebiliyor. Projedeki daire ölçüleri ise 35 metrekare ile 70 metrekare arasında değişiyor.

Projede daire fiyatları lansmana özel indirimli olarak 270 bin TL'den başlayarak satışa sunuluyor. Daire fiyatlarının 465 bin TL'ye kadar çıktığı projede, peşin ödemelerde yüzde15 indirim şansı bulunuyor. Dört büyük bankayla anlaşmalı olan projede 10 yıl vadede 0.90 faizle ödeme seçeneğinin yanında firma bünyesinde kişiye özel ödeme imkanı da sunuluyor.

Daire teslimlerine Eylül 2018 tarihi itibariyle başlanması planlanan projenin sosyal olanakları içerisinde fitness salonundan misafir odalarına ve lounge alanına kadar pek çok farklı imkan bulunuyor.

Mint Çağlayan projesi Çağlayan’ın merkezinde, Florance Nigthingale Hastanesi’ne komşu lokasyonda yer alıyor. Proje yeni açılacak Çağlayan Metro durağına 2, Mecidiyeköy Metrobüs durağına 7, Trump Avm ve Cevahir Avm’ye ise 10 dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Mint Çağlayan Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Stüdyo (0)
270000 TL -

Mint Çağlayan Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Sosyal Tesis
Spor
Fitness Salonu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında