Mint Şişli Projesi

Mint
Mint Şişli
Şişli, İstanbul
0212 288 00 00
info@mint.ist
http://www.mint.ist

Gülbahar Mah. Galata Deresi Cad. Şişli/İstanbul

KONUT SAYISI: 77
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2018-11-30
KONUT TIPLERI:

Mint Şişli Projesi Hakkında

Mint tecrübesiyle inşa edilen Mint Şişli projesi 5 katlı tek blokta 77 daire olarak tasarlanıyor. Projedeki konutlar 1+0, 1+1 ve 2+1 seçeneklerinden meydana geliyor. Ön satışları başlayan Mint Şişli'de ayrıca 1+1 ve 2+1 loft daire seçenekleri de bulunuyor. Toplam 220 metrekare özel Japon bahçesiyle Japonya'nın sembol bitkileriyle süslenen bahçe, dört mevsimin güzelliklerinin yaşandığı bir dinlenme alanı olarak tasarlanan proje bu özelliğiyle dikkat çekiyor.

Konut fiyatları 286 bin TL ile 727 bin TL arasında değişen Mint Şişli'de yüzde 10 peşinat, yüzde 80 banka kredisi, yüzde 10'u ise teslimde ödeme olanağı da yatırımcılara sunuluyor.

Yeni nesil şehir apartmanları hayata geçiren Mint, yeni projesi için Şişli’yi tercih etti. İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından, Levent’in yanı başında konumlanan Mint Şişli, Kanyon AVM ve Levent metro durağına 10 dakika yürüme mesafesiyle ön plana çıkıyor. Büyükdere Caddesi’ne sadece 1 kilometre mesafede yer alan Mint Şişli, Zincirlikuyu metrobüs durağına ve Zorlu Center’a 3 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 5 kilometre mesafesiyle de oldukça cazip bir noktada yükseliyor.

İstanbul’da ortalama 22 yıl olan gayrimenkul amortisman süresini 16 yıla kadar düşüren Mint, daire tesliminden itibaren konut sahiplerinin satın aldıkları gayrimenkulü kendisi değerlendirmediği takdirde, kiralayarak 24 ay boyunca garantili kira sistemi avantajıyla da hizmet veriyor. Kira bedelini gayrimenkulün toplam değerinin binde beşi oranında belirleyen Mint, bahsi geçen bedelin altında kiralama gerçekleşirse 24 ay boyunca aradaki farkı da karşılayarak yatırımcılarına avantaj sağlıyor.

Bölgenin dikkat çeken projelerinden biri olmayı hedefleyen Mint Şişli’de süs havuzu, güvenlik, otopark, kameralı güvenlik sistemi bulunuyor. Ferah ve konforlu bir yaşam alanı üreten projede merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer ve ankastre beyaz eşya yer alıyor.

Mint Şişli Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+0 (0)
286000 TL -
1+1 (0)
-
2+1 (0)
727000 TL -

Mint Şişli Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Spor
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında