Mng Holding

Mng Holding HAKKINDA

MNG Şirketler Topluluğu 1976 yılında Mehmet Nazif Günal tarafından kurulmuştur. 1976 senesinde ismimin ilk harflerini kullanarak kurulan şirket bugün 20.000`den fazla kişinin istihdam ettiği ve inşaat ve taahhüt, enerji, hava taşımacılığı, kargo taşımacılığı, turizm, finans ve medya sektörlerini içeren; toplam yedi sektörde faaliyet gösteren MNG Şirketler Topluluğu`na dönüşmüştür.
MNG Şirketler Topluluğu`nun toplam öz kaynakları 900 milyon ABD Doları`nı aşmıştır. Yüklenici firmaları tarafından tamamlanan işlerin toplam değeri 5,55 milyar ABD Doları`nı aşmış ve 2013 yılı itibariyle devam etmekte olan işlerin değeri ise 4,90 milyar ABD Doları`na yaklaşmıştır.
Şirket inşaat faaliyetlerine Günal İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve MAPA İnşaat ve Ticaret A.Ş. şirketleriyle başlamıştır. Her iki firma da dünya standartlarında inşaat hizmetleri sağlayan firmalar olup bina ve altyapı taahhüt işleri konularında uzmanlaşmışlardır.
Şirketin Faaliyet Alanları
İnşaat ve Taahhüt
Turizm
Hava Taşımacılığı
Kargo Taşımacılığı
Finans
Enerji

MNG Şirketler Topluluğu; Cezayir, Libya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan ve Gürcistan’da toplam bedeli 3,90 milyar ABD Doları`nı aşan çeşitli inşaat işlerini ve Türkiye`de üstlenilmiş olan çeşitli taahhütleri yerine getirmektedir.
MNG Topluluğu Şirketleri, otel yatırımları ve yönetimi, enerji üretimi ve pazarlaması, yurt içi ve yurt dışı hava taşımacılığı, yurt içi kargo taşımacılığı, finans ve medya da dahil olmak üzere faaliyetlerini geniş bir yelpazede genişletmiş ve çeşitlendirmiştir.
MNG Şirketler Topluluğu`na bağlı yüklenici firmalar her türlü bina ve gökdelenler, alışveriş ve ticaret merkezleri, oteller, tatil köyleri, sanayi tesisleri, baraj, hidroelektrik santralları ve sulama tesisleri, tüneller, otoyollar ve karayolları, betonarme silolar, atık su ve içme suyu arıtma tesisleri, hafriyat işleri, zemin stabilizasyonu ve temel kazık işleri de dahil olmak üzere üstyapı ve altyapı projelerini başarı ile tamamlamışlardır.
MNG Şirketler Topluluğu aynı zamanda jeoteknik ve temel kazık işleri, mekanik - elektrik - sıhhi tesisat kurulumları ve mimari tasarım hizmetleri alanlarında da uzman yüklenici firmaları da topluluk bünyesinde barındırmaktadır.
Firma Adı
:
Mng Holding
Telefon
:
0212 548 4838
E-posta
:
info@mngblueboutique.com
Adres
:

Mng Holding Projeleri