Moda Country Projesi

Numanoğlu İnşaat
Moda Country
Yenimahalle, Ankara
444 38 68
numanoglu@numanoglu.com.tr
http://www.modacountry.net

3285. Cad. Yaşamkent-Yenimahalle/Ankara

KONUT SAYISI: 156
PROJE ALANI: 22000
TESLIM TARIHI: 2017-04-30
KONUT TIPLERI:

Moda Country Projesi Hakkında

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Yaşamkent'te hayata geçirilen Moda Country projesi Numanoğlu İnşaat ile inşa ediliyor. 22 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen projede residence, garden ve çarşı kısımları bulunuyor.

Yaşamkent Moda Country projesi 136 adet konut, 20 adet bahçeli dubleks daire ve 24 adet dükkandan meydana geliyor. Moda Country projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks seklinde 5 farklı daire seçeneği yer alıyor. Garden bölümündeki konutlar ise 5+1 dubleks şeklinde dizayn edildi.

Projede 1+1 daireler Bohemia, 2+1 dairelere Geminia, 3+1 dairelere ise Trokia adı verildi. Ayrıca Special adı altında özel daireler bulunuyor. Bu dairelerin detayları için satış ekibiyle görüşülmesi gerekiyor.

Moda Country projesinin 24 dükkandan meydana gelen Çarşı bölümü ise proje sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşıyacak şekilde tasarlandı. Çarşı kısmında markalı giyim mağazaları, cafeler, restoranlar yer alacak.

Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanan Moda Country projesinde peşin ödeme ile daire sahibi olunabiliyor. Proje Ankara Çevre Yolu'na ve TBMM 80. Yıl Hatıra Ormanı'na yakın mesafede konumlanıyor.

Moda Country Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
230000 TL -

Moda Country Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Alışveriş Merkezi
Hamam
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Tenis Kortu
Basketbol Sahası
Voleybol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında