Modakent Sancaktepe Projesi

Sanset İnşaat
Modakent Sancaktepe
Sancaktepe, İstanbul

http://modakent.com/

Sancaktepe İstanbul

KONUT SAYISI: 72
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2017-09-30
KONUT TIPLERI:

Modakent Sancaktepe Projesi Hakkında

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de hayata geçirilen Modakent Sancaktepe projesi Sanset İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 14 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Modakent Sancaktepe projesi 6 blok halinde yükseliyor.

Modakent Sancaktepe projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde olmak üzere toplam 72 adet konuttan meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 85 metrekare ile 260metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Bahçe kullanımlı daire seçeneği de bulunan projede çatı dubleksi seçenekleri de bulunuyor. Teraslı konutlarla ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Detayların henüz tam olarak açıklanmadığı Modakent Sancaktepe projesinde yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Kalan tutar banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede teslimlerin Eylül 2017'de yapılması planlanıyor.

Projede şelale, süs havuzu, çardaklar da bulunuyor. Çevre düzenlemesi de yapılan projenin daire içlerinde 1. sınıf malzeme, çift cam arası jaluzi, katlanır mutfak bataryası, gömme rezervuar, iç dekorasyon, kombi, ankastre mutfak da yer alıyor. 


Modakent Sancaktepe Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
267000 TL -

Modakent Sancaktepe Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Yürüyüş Alanları
Basketbol Sahası
Bisiklet Yolu
Futbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında