Modda Bayraklı fiyatları 535 bin TL'den başlıyor

20 December 2017

İzmir'de birçok başarılı konut projesi hayata geçiren Ontan İnşaat firmasının yeni çalışması Modda Bayraklı projesinde 96 konut yer alıyor. Bayraklı'da modern ve lüks yaşantının kapılarını açmaya hazırlanan projedeki daireler, 2+1 ve 3+1 konut tipi seçeneklerini barındırıyor. Öte yandan dairelerin net büyüklükleri ise 77 metrekare ile 97 metrekare arasında değişiyor.

MODDA BAYRAKLI FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Konut teslimlerinin 2018 Şubat'ta yapılması hedeflenen Modda Bayraklı projesinde, kalan dairelerin satışları sürüyor. Projedeki 2+1 lüks dairelerin fiyatları 535 bin TL'den başlarken 3+1 dairelerin fiyatları, 660 bin TL ile 689 bin TL arasında değişiyor.

Ontan İnşaat tarafından kişiye özel kolay ödeme seçeneklerinin hazırlandığı projede banka kredisi kullanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Bayraklı bölgesinde faaliyet gösteren gayrimenkul uzmanları, Modda Bayraklı projesinin anahtar tesliminden sonra yüzde 15 ile 20 arasında prim yapabileceği düşüncesindeler. Projedeki minimum kira getirisinin ise 2 bin TL olması bekleniyor.



GÖZ KAMAŞTIRAN İMKANLAR

Şehrin göbeğinde modern ve şık yatay mimarisinin yanı sıra Modda Bayraklı projesinde öne çıkan bir başka detay olarak projedeki sosyal imkanlar geliyor. Yatırımcısının konforu ve sağlıklı yaşamı için birçok detaya yer verilen projede kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, kapalı otopark, güvenlik gibi sosyal imkanlar sunuluyor. Ankastre beyaz eşya ve split klimaya yer verilen konutlarda ise aynı zamanda merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer gibi teknik olanaklar yer alıyor.