Modern City Bahçelievler Projesi

Alp İnşaat
Modern City Bahçelievler
Bahçelievler, İstanbul
+90 212 324 64 44

http://www.moderncity.ist

Çobançeşme Mah. Altay Sk. No:6 Bahçelievler / İstanbul

KONUT SAYISI: 105
PROJE ALANI: 5000
TESLIM TARIHI: 2019-08-30
KONUT TIPLERI:

Modern City Bahçelievler Projesi Hakkında

Modern City Bahçelievler projesinde 105 konut ve 5 adet ticari ünite inşa ediliyor. Çalışmaların sürdüğü proje, Alp İnşaat imzasını taşıyor.

İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler'de hayata geçirilmeye hazırlanan Modern City Bahçelievler projesi, gösterişli mimari yapısını dairelerinde sunacağı konforlu hayat ile destekliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipli daireler yatırımcılara sunuluyor.

5 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan Modern City Bahçelievler projesinde yer alan daireler, modern tasarımlarının yanı sıra ferah bir yaşam alanı sunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 104 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Modern City Bahçelievler fiyatları ise 470 bin TL'den başlayarak konut tipi ve özelliğine göre yükseliyor. Banka kredisi kullanarak konut sahibi olmanın mümkün olduğu projede aynı zamanda firma tarafından kolay ödeme imkanları da tanınıyor.

Konut teslimlerinin 2019 Ağustos'ta yapılması hedeflenen Modern City Bahçelievler projesinde kapalı otopark, fitness merkezi, lobi, resepsiyon, kapalı yüzme havuzu, sauna, Fin hamamı gibi sosyal donatılar da inşa ediliyor.

Lüks ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açmaya hazırlanan Modern City Bahçelievler projesi, avantajlı konumuyla da yatırımcısına avantaj sağlıyor. Bahçelievler merkezde konumlandırılan proje; Bakırköy, Yeşilköy ve Basın Ekspres üçgeninin ortasında yer alıyor. Proje aynı zamanda metroya yürüme mesafesinde bulunuyor.

Modern City Bahçelievler Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
475000 TL -
3+1 (0)
475000 TL -
4+1 (0)
475000 TL -

Modern City Bahçelievler Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Parkı
Hamam
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sauna
Kapalı Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta