Moment İstanbul projesinde bahar fırsatı

04 April 2018

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Moment istanbul projesi, AC Yapı imzası taşıyor. Projede yatırımcılara yeni bir kampanya sunuldu. Buna göre projeden konut sahibi olmak isteyenlere 60 ay 0 faizli ödeme imkanı tanınıyor.

731 konuttan oluşan Moment İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar geniş bir yelpazede konut seçeneği bulunuyor. Projede aynı zamanda 12 adet dükkan da hayata geçirildi.



SON DAİRELER İÇİN FIRSAT

10 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan Moment İstanbul projesinde kalan son daireler için başlatılan yeni kampanyaya yatırımcıların ilgi göstermesi bekleniyor. Öte yandan projede fiyatlar 355 bin TL'den başlayarak konut özelliğine göre yükseliyor.

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da kurulan Moment İstanbul projesi, Soğanlık Mahallesi'nde bulunuyor. Yatırımcısına merkezi bir hayat sürme imkanı sağlayan proje, Kartal sahile 5 dakika uzaklıkta yer alırken Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15, Bağdat Caddesi'ne 15, Minibüs Caddesi'ne 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

44 katlı 2 blok tasarımına sahip Moment İstanbul projesinde yatırımcılara ayrıcalıkları hissettirmek adına sosyal donatılar da inşa edildi. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, kapalı otopark, güvenlik bulunuyor.