Mopaş Bahçe Evler projesi için ön talep toplanmaya başlandı

12 August 2017

Türkiye'nin önde gelen perakende zincir adreslerinden biri olan Mopaş'ın ilk toplu konut projesi olma özelliği taşıyan Mopaş Bahçe Evler projesinde, Çayırova bölgesinin lüks yaşam merkezlerinden biri olma adına düğmeye basıldı.

Mopaş Bahçe Evler projesinde 1+1, 2+1, 3+1,4+1 ve 5+2 konut tipi seçenekli daireler yer alacak. Projedeki daireler loft, bahçe ve teras konseptine sahip yapılarıyla satışa sunulacakken henüz daire satış fiyatları ve ödeme seçenekleri açıklanmadı. Özel avantajlar içeren ön talep döneminin başladığı Mopaş Bahçe Evler projesinde yakın zamanda daire fiyat bilgilerinin açıklanması bekleniyor.

Mopaş Bahçe Evler projesi Gebze Çayırova bölgesinde yer alan konumuyla dikkat çekiyor. İstanbul ve Gebze'deki iş noktalarına kolay ulaşım sağlayan proje aynı zamanda Kocaeli şehir merkezine yakın bir noktada konumlandırılıyor.

Eski mahalle kültürünü ve balkon kültürünü yeniden canlandırmak gibi vizyon belirlenen Mopaş Bahçe Evler projesinde birçok sosyal imkan da sunulacak. Güvenlik ve otopark imkanının yer alacağı projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzu gibi donatıların yer alacağı ilk proje bilgisinde yer aldı.

PROJE HAKKINDA FİRMAYA MESAJ GÖNDERMEK İÇİN TIKLAYINIZ