Mutlu inşaat

Mutlu inşaat HAKKINDA

Mutlu İnşaat, 1974 yılında kurulmuş konut projeleri gerçekleştiren inşaat şirketidir. Şirket yaptığı konut projelerinin yanı sıra, kentsel dönüşüm projeleri alanında da çalışmalar gerçekleştirmektedir. Mutlu inşaat yaptığı çeşitli projelerle her bütçeye uygun, yerleşim alanları oluşturmaktadır.
1988 yılından itibaren özel kişi ve kuruluşlar ile kamu idarelerinin çeşitli üst ve altyapı projelerine başarıyla imza atan Mutlu İnşaat; faaliyetlerini, ISO 9001:2000 kalite sertifikasıyla İstanbul-Bahçelievler'deki merkez binasında, 37 kişilik ekibiyle sürdürmektedir. Mutlu İnşaat, tüm projelerini kendi öz kaynaklarını kullanarak gerçekleştirmiştir.
Mutlu İnşaat, konut projeleri, toplu konut projeleri, alışveriş merkezleri, eğitim kurumları ve sanayi siteleri alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir. Şirket 35’in üzerinde projeyi tamamlayarak hayata geçirmiştir. Şirket; İstanbul ilinin; Pendik, Başakşehir, Yeşilköy, Merter, Bahçelievler gibi birçok semtinde bulunan önemli projelere imzalarını atmıştır.
Firma Adı
:
Mutlu inşaat
Telefon
:
E-posta
:
mutlu@mutluinsaat.com.tr
Adres
:
Doğan Araslı Bulvarı Esenuyurt/İstanbul

Mutlu inşaat Projeleri