Mynar Life Residence projesi İzmir'de ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açıyor

22 June 2018

Fiyap İnşaat tarafından hayata geçirilmeye hazırlanan Mynar Life Residence projesinde 74 konut inşa ediliyor. 17 katlı tek blok tasarımına sahip projede her katta 5 daire olacak şekilde bir tasarım örgüsü bulunuyor.

Mynar Life Residence projesinde yer alan konutlar 3+1 ve 4+1 konut tipi şekliyle tasarlanırken modern tasarım çizgileri etrafında oluşturuluyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 3+1 dairelerde 101 ile 118 metrekare arası, 4+1 dairelerde 154 metrekare olacak şekilde tasarlanıyor.

MYNAR LIFE RESIDENCE FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Konut teslimlerinin 2020 yılının Şubat ayında başlaması hedeflenen projede uygun fiyatlı konutların satışları başladı. Mynar Life Residence fiyat listesi şu şekilde:

3+1 konutların fiyatları 575 bin TL ile 800 bin TL arasında,
4+1 konutların fiyatları 700 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor.

Yüzde 70 peşinat verilmesi durumunda kalan tutar için firma bünyesinde vadelendirme imkanı sunulan projede banka kredisi kullanarak da konut sahibi olmak mümkün.



AVANTAJLI KONUMDA NİTELİKLİ YAŞAM ALANI

İzmir'in son yıllarda konut faaliyetleri ile dikkat çeken ve buna bağlı olarak yaşam standartlarının da geliştiği Karabağlar'da kurulan Mynar Life Residence projesi, yatırımcısına merkezi bir noktada yaşam imkanını sağlıyor.

Mynar Life Residence projesinin yaşam alanında ise açık yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanı, sauna gibi projeye değer katacak sosyal olanaklar bulunuyor.