Nef 36 Basın Ekspres'in satış fiyatları belli oldu

14 July 2017

İstanbul'da birçok başarılı projeye imzasını atan Nef'in yeni projesi olan Nef 36 Basın Ekspres'te satışlar başladı.

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef 36 Basın Ekspres Projesi'nde fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı projeye yoğun ilgi olduğu öğrenilirken 6 bin 200 ön talep toplandığı bildirildi.

Lansman öncesi satışların 14-17 Temmuz tarihleri arasında başlayacak projede, kapalı satış yönteminin uygulanacağı öğrenildi.

TALEP BIRAKANLARA ERKEN ALIM ÖNCELİĞİ

Cazip fiyatların yanında satış kampanyalarının da yer aldığı Nef 36 Basın Ekspres Projesi'nde talep bırakanlara projeden erken alım önceliği tanınıyor. Projeye ve Nef markasına güvenip erken davranan alıcılar, projeye topraktan yani en uygun fiyattan girme avantajını elde ediyorlar. Nef'in daha önceki bazı projelerinde yer verdiği, avantajlı dönemde talepleri birleştirerek bireysel alımlarda da toplu alım indirimi fırsatı, Nef 36 Basın Ekspres Projesi'nde de sunuluyor. ''Nef Yatırım Kulübü'' adı verilen sisteme, ön talep oluşturmuş ve belirli sayıda alım yapmış müşteriler dahil ediliyor.

CAZİP FİYATLAR VE KOLAY ÖDEME SEÇENEKLERİ

1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı Nef 36 Basın Ekspres'te fiyatların 360 bin TL'den başladığı açıklandı. Ayrıca yüzde 1 peşinat ile konut sahibi olunabilme fırsatı da sunuluyor. Kolay ödeme seçeneklerinin de düşünüldüğü projede 36 ay vade farksız taksit imkanı bulunabilirken 60 ayda yüzde 0.99 faizle taksit seçeneği de yer alıyor.

GÖZ KAMAŞTIRAN SOSYAL OLANAKLAR

12 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Nef 36 Basın Ekspres Projesi, sunduğu sosyal olanaklar ile ayrıcalıklı yaşamın kapısını müşterilerine açmaya hazırlanıyor. Özellikle kent yaşamı içerisinde yeşil alan vurgusunu bu projesinde de gösteren Nef, ayrıca aileleri düşünerek çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkurunu projesinde bulundurmuş. Sporsevelerin de düşünüldüğü projede yüzme havuzları ve fitness salonu yer alırken açık spor alanları da bulunuyor. Ayrıca saunanın da unutulmadığı projede güvenlik ve otopark imkanı da mevcut.