Nef, Karaçay Gençlik Spor Kulübü'ne sponsor oldu

23 April 2018

Nef Yapı'dan 23 Nisan'a özel duyurduğu sponsorluk anlaşmasıyla, spor alanındaki sponsorluklarına özel bir pencere açtı. "Umudun Takımı" olarak nitelendirilen Karaçay Gençlik Spor Kulübü'nün ana sponsoru Nef Yapı oldu.

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği prestijli konut projeleri ile dünyaca tanınan Nef Yapı, spor sponsorluklarıyla da alanında örnek markalar arasında gösteriliyor. Firmadan bu kez anlamlı bir sponsorluk girişimi geldi.

Galatasaray Spor Kulübü'nün ana sponsoru, FC Barcelona'nın bölgesel resmi sponsoru olan Nef, bugün yüzlerce, yarın binlerce çocuğa umut olacak bir sponsorluk anlaşmasında bulundu. "En az dünya devlerine sponsor olmak kadar değerli ve yıllar boyu devam edecek bir sponsorluğa imza atıyoruz" sözleriyle duyurulan anlaşmanın detayları önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

Osmaniye'nin Karaçay Mahallesi'nde tüm zorluklara rağmen 8 kişi tarafından çocuklar için bir futbol takımı kuruldu. Zorluklara rağmen birçok çocuğun umutlarını süsleyen bu takıma NEF Yapı tarafından anlamlı bir destek geldi.