Nef konut kampanyasına 4 projeyle destek veriyor

15 September 2018

Türkiye’nin önde gelen konut üreticilerinden biri olan Nef konut yatırımcılarına oldukça uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ev sahibi olma imkanı sunuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle Emlak Konut, GYODER, İNDER ve KONUTDER tarafından başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına’ 4 kampanyasıyla katılım gösteren Nef, Nef Bahçelievler, Nef Çekmeköy, Nef Basın Ekspres 36 ve Nef Reserve Kandilli projelerinde yüzde 0.98 faizli 120 ay taksit imkanı sunuyor.

29 Ağustos tarihinde başlatılan kampanyaya ‘Bugün bir Nef sahibi olun, her gün kazanın!’ sloganıyla dahil olan firmanın 4 projesi FORBES tarafından hazırlanan ‘İstanbul’un Gelir Potansiyeli En Yüksek 50 Projesi’ listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

‘Türkiye İçin Kazanç Vakti Projesi’nden yararlanarak Nef Bahçelievler, Nef Çekmeköy, Nef Basın Ekspres 36 ve Nef Reserve Kandilli projelerinden birinden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve yüzde 0.98 faizli 120 ay taksit imkanlarından faydalanabiliyor. 31 Ekim tarihine kadar sürecek kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerekiyor.