Nef Ormantepe lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı

27 November 2017

Fiba arsaları üzerinde Nef Yapı tarafından gerçekleştirilen Nef Çekmeköy projeleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Nef tarafından Çekmeköy’de inşa edilen ilk proje olan Nef Çamlıtepe projesi, lansmana çıkmadan 2 gün içinde satıldı ve bu satış noter ile tasdik ettirildi. Nef tarafından hayata geçirilen ve Çekmeköy’de 409 konuttan meydana gelen ikinci projesi Nef Ormantepe projesinin lansmanını da bir yıl öne çekilerek düzenlendi.

LANSMANA ÖZEL 36 AY YA DA 120 AY VADE SEÇENEĞİ

Nef Çamlıtepe’de olduğu gibi Nef Ormantepe’de de lansmana özel 299 bin TL’den başlayan ayrıcalıklı fiyatlar, kişiye özel ödeme planları, 36 ay vadeli şirket finansmanı veya 120 ay vadeli kredide yüzde 0.99 oran avantajı sunuyor.

Lansmanda konuşma yapan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Bu rekor, Türk halkının ekonomiye duyduğu güvenin önemli bir göstergesiydi. Şimdi ikinci projemizi lansman fiyatlarıyla planlanandan çok daha önce satışa sunduk. Çekmeköy’deki 3 projenin satışının tamamını, 4 yıllık bir süreçte bitirmeyi düşünürken şimdi çok daha hızlı olacağız” dedi. Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ise, “Özyeğin Üniversitesi’ne komşu olacak bu proje bizim için büyük önem taşıyor. Titizlikle ve hassasiyetle yaptığımız ve birkaç yıl süren araştırmalar sonucunda bizim için çok değerli iş ortağı olan Nef ile bu projeye imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. İhtiyaçların iyi analiz edildiği doğru projede, doğru fiyatlama ve doğru marka işbirliğiyle bizim de beklemediğimiz ve de piyasalara oldukça moral veren güzel bir başarı yakaladık” dedi.