Nef Ortayaka projesinde ön talep dönemi devam ediyor

04 December 2018

Nef Yapı tarafından İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçirilecek Nef Ortayaka projesinde ön talep süreci devam ediyor. 2019 yılında konut satışlarının başlaması beklenen projede yatırımcılara uygun fiyatlar sunuluyor.

520 konuttan meydana gelen Nef Ortayaka projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipli daireler inşa edilecek. Projedeki konutlar modern tasarım çizgileri etrafında 'Foldhome' sistemiyle sunulacak.

FİYATLAR 299 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Konut teslimlerinin Temmuz 2020'de başlaması hedeflenen Nef Ortayaka projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlayarak konut tipi ve özelliğine göre yükseliyor. Projede yatırımcılara uygun ödeme imkanları da sağlanıyor.



İSTANBUL'UN ORTA NOKTASINDA YÜKSELEN PROJE

Nef Ortayaka projesinin lokasyonu dikkat çekiyor. "Sadece şehrin merkezinde değil, orta noktasında" sloganı ile duyurulan proje, Haliç sahilinin hemen yanı başında bulunuyor. Avrupa yakasının önemli noktalarına kolay ulaşım şansını yatırımcısına sunan proje; Maslak'a 10 kilometre, Levent'e 12 kilometre, Taksim'e 12 kilometre, Vialand'a 2 kilometre, İstanbul Bilgi Üniversitesi'ne 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

İstanbul'un merkezinde lüks ve konforu bir arada sunmaya hazırlanan Nef Ortayaka projesinde her yaştan bireye hitap edecek sosyal imkanlar sunulacak. Kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna gibi donatıların bulunacağı projede; kapalı otopark, oyun odası, sinema odası, güvenlik ve kapalı otopark gibi sosyal imkanlar da sunulacak.