Nef Reserve Kandilli projesinde '0 faiz' fırsatı sunuldu

01 February 2019

İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan ve Boğaz'ın nadide semtleri arasında gösterilen Kandilli'de Nef imzası ile kurulan Nef Reserve Kandilli projesinde yeni bloklar satışa sunuldu. Projede aynı zamanda yatırımcılara yeni fırsatlar da sunuldu. Buna göre, prestijli projede yüzde 30 indirimin yanı sıra 60 ay 0 faiz olanağı bulunuyor.

70 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan Nef Reserve Kandilli projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipi şekliyle oluşturuldu. Modern tasarım çizgileri taşıyan projenin tasarımında ise Mimar Emre Arolat'ın imzası bulunuyor.

"BİNA TAMAMLAMA SİGORTASI'NI HAYATA GEÇİYORUZ"

Nef Reserve Kandilli projesi hakkında açıklamalarda bulunan Nef Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, projelerinde Bina Tamamlama Sigortası'nı hayata geçirdiklerinin altını çizerek, "Patentli Foldhome keşfimizin yurtdışına ihracatı ile ülkemizin kalkınmasında katma değer yaratırken, şimdi de sektöre duyulan güvenin artmasına destek vermek hedefiyle projelerimizde Bina Tamamla Sigortası'nı hayata geçiriyoruz. Son dönemde ülkemizin ve meclisimizin gündeminde olan bu konu ile ilgili öncü adım atmaktan ve de müşterilerimize bugüne kadar sunduğumuz Foldhome ve Garantili Proje gibi keşiflerin yanına Bina Tamamlama Sigortası’nı da eklemekten dolayı mutluyuz" şeklinde konuştu.

Nef Reserve Kandilli projesinde satışa sunulan bloktaki özel indirimlerden de bahseden Çelik, "Nef bünyesinde sunduğumuz kişiye özel ödeme planları ile müşterilerimizi Boğaz hattının getiri potansiyeli en yüksek projesinde üstelik yüzde otuz indirimle ev sahibi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Boğazı kıyısında hayata geçirilmeye hazırlanan Nef Reserve Kandilli projesinde sosyal tesis alanları, cep sineması, fitness merkezi, SPA, açık ve kapalı havuz, çocuk oyun alanı gibi çok sayıda sosyal donatı bulunuyor.