Nef'in ticari ünitelerine yoğun ilgi

24 December 2017

Nef Yapı tarafından hayata geçirilen 141 ticari ünite geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. Turyap aracılığıyla açık arttırma usulü ile satışa çıkarılan ticari ünitelerden 113 tanesinin satıldığı öğrenildi.

Satışa sunulan 141 ticari üniteden yalnızca Nef Bahçelievler projesinde 6 adet ticari ünite, Nef 19 Sancaktepe projesinde 1 adet ticari ünite ve Nef 09 Dört Levent projesindeki 1 adet ticari ünitenin satışı gerçekleşmedi.

"YOĞUN İLGİ NEF MARKASINA DUYULAN GÜVENİN GÖSTERGESİ"

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, düzenlenen açık arttırmayı değerlendirdi. Üç yıldır gayrimenkul sektöründe lider marka olduklarını belirten Timur, açık arttırma ile satışa çıkarılan ticari ünitelere gelen yoğun ilginin projelere ve Nef markasına duyulan güvenin göstergesi olduğunun altını çizdi.

Geçtiğimiz haftalarda Nef Çekmeköy projesinde gerçekleşen rekor satışı da anımsatan Timur, "Ekonomimize ve sektörümüze duyulan güveni bir kez daha gösterdiğimiz için ayrıca mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de sektörümüzde yeniliklerin kaynağı olmaya ve her açıdan Nef müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.



"ÇOK MUTLUYUZ"

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, ortaya çıkan sonuçtan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek açık arttırmayı değerlendirdi. İlk defa açık arttırma düzenlediklerinin altını çizen Çelik, "1000'i aşan katılımcı olması bizi çok mutlu etti. Satışa çıkan mağazaların yarısı 2 milyon TL'nin üzerinde satıldı. Peşin fiyatları 10 milyon TL'yi aşan mağaza satışları gerçekleşti" ifadelerini kullandı.