Nef’ten geri dönüşü muhteşem bir yatırım: Novu Academic Residences Haliç

13 October 2023

Türkiye’de eğitim gören 7 milyonun üzerindeki üniversite öğrencisi nüfusun yüzde 20’sini barındıran ve İstanbul’un en yoğun öğrenci nüfusuna sahip bölgesinde geliştirilen Novu Academic Residences Haliç , üniversite öğrencilerine konforlu bir barınma imkanı sunarken yatırımcıları da aylık minimum 19 bin liradan başlayan kira getirisiyle önemli bir yatırım ve ek gelir fırsatı ile buluşturuyor.

Üniversite öğrencileri için tasarlanan modern ve konforlu bir yaşam konsepti sunan Novu, İstanbul'da gençlerin yaşam deneyimini kökten değiştiriyor. İlki 2016 yılında Merter'de hayata geçirilen Novu, yüzde 100 doluluk oranıyla dikkat çekiyor.

600 öğrencinin barınmasını sağlayacak, yatırımcısına 19 bin TL kira geliri sunacak

Türkiye'nin en büyük öğrenci nüfusuna sahip şehri İstanbul'da 2024 yılında tamamlanacak Novu Academic Residences Haliç, öğrencilere özel bir yaşam alanı sunmanın ötesinde, yatırımcılara da dikkat çeken fırsatlar sunuyor. Novu Academic Residences Haliç, yaklaşık 600 öğrencinin barınma ihtiyacını karşılamayı hedeflerken yatırımcıya da aylık minimum 19 bin TL kira geliri sunma potansiyeli taşıyor. Novu Academic Residences Haliç, öğrencilere sunduğu konforlu yaşam alanlarıyla birlikte, yatırımcılara da istikrarlı bir gelir kaynağı sunarak ikinci bir emekli maaşı gibi pasif bir gelir imkanı sağlayacak.