Neo Park Bolluca’da dairelerin fiyatları 1,5 Milyondan başlıyor

06 September 2017

Neo Yapı tarafından inşa edilen Neo Park Bolluca konut projesi toplam 20 sıralı evden meydana geliyor. Projede konutların genişlikleri ise 153 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Neo Bolluca projesindeki yapıların tamamı 3+1 dubleks olarak tasarlanıyor. Konforlu bir yaşam alanı üretmeyi hedefleyen projedeki konutlar 150 metrekare ile 270 metrekare arasında değişen bahçelere de sahip.

Lüks bir yaşama adım atmak isteyen yatırımcılar için dizayn edilen Neo Park Bolluca satılık daire fiyatları 1 milyon 500 bin TL ile 1 milyon 700 bin TL arasında değişiyor. Ayrıca banka kredisine de uygun olan projede yüzde 20 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kalan konut bedelinde ise kredi ile taksitlendirme yapılıyor.
Neo Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Bolluca’da hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesinde teslimlerin Ağustos 2019’da yapılması hedefleniyor.

Neo Park Bolluca, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoban Yolu, Kanal İstanbul, hızlı tren ve yeni metro projelerine yakın bir lokasyonda yükseliyor.

Yeşillikler içinde huzurlu bir yaşam vaat eden Neo Park Bolluca projesinin sosyal olanakları arasında çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, yürüyüş alanları, güvenlik, otopark, market, spor alanları bulunuyor.