Neta Balat Projesi

Belsa Yapı
Neta Balat
Nilüfer, Bursa
444 9 284

http://www.belsayapi.com/projectdetails.aspx?PCID=10

Balat Mah. Rüştü Burlu Sok. No.4/A Nilüfer/Bursa

KONUT SAYISI: 64
PROJE ALANI: 2861
TESLIM TARIHI: 2019-07-30
KONUT TIPLERI:

Neta Balat Projesi Hakkında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçirilmeye hazırlanan Neta Balat projesi, Belsa Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje, 64 konuttan meydana geliyor.

2 bin 861 metrekarelik arsa üzerinde 2 blok tasarımı ile kurulan Neta Balat projesi, merkezi bir konumda lüks site yaşantısı sunuyor. Projedeki konutlar 3+1 normal ve dubleks daire tiplerini barındırıyor. Konutların büyüklükleri ise 153 ile 194 metrekare arasında değişiyor.

Konut teslimlerinin 2019 Temmuz'da yapılması planlanan projede konut satışları başladı. Neta Balat fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunan projede firma tarafından kolay ödeme seçenekleri de sağlanıyor.

Bursa'nın son yıllarda gelişen bölgesi Balat'ta kurulan Neta Balat projesi, birçok okul ve hastaneye yakın noktada bulunurken Endülüs Park AVM'ye 6 dakika, Korupark AVM'ye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Neta Balat projesinin ortak kullanım imkanları arasında ise kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, çocuk oyun alanı, kapalı otopark ve güvenlik gibi donatılar bulunuyor.

Neta Balat Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (0)
435000 TL -

Neta Balat Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Hamam
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Kapalı Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta