Neva Villaları Projesi

Ömer Bayram inşaat
Neva Villaları
Seyhan, Adana
0 322 453 4429
info@omerbayram.com
http://www.omerbayram.com/neva-villalari-proje-ozellikleri.html

Seyhan / Adana

KONUT SAYISI: 13
PROJE ALANI: 6500
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Neva Villaları Projesi Hakkında

Ömer Bayram İnşaat imzasıyla Adana Seyhan’da hayata geçirile Neva Villaları projesi butik bir yaşam alanı inşa ediyor. Seyhan Gölü manzarasıyla yatırımcılarına huzurlu bir yaşam sunmayı hedefleyen Neva Villaları projesi kalite ve konforu bir arada sunuyor. Doğa ile iç içe inşa edilen projede 13 villa yer alıyor.

Peyzajı ve modern mimarisiyle dikkat çeken Neva Villaları projesi sadelik ve işlevselliği tek çatı altında topluyor. Projede yer alan villalar 7+1 olarak dizayn ediliyor. Toplam 6 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen villalar 375 metrekare alana sahip.

Lüks ve konfor sunmayı hedefleyen projede yetişkin ve çocuklara özel birer yüzme havuzu, site güvenliği, salonlarda şömine, klima ve doğalgaz ısıtma sistemi, zemin katlarda hobi odası, tesisat odası, depo alanı, her ev için özel hamam, sauna ve jakuzi, ebeveyn banyosu, giyinme odası, açık mutfak, vestiyer odası, çok amaçlı kullanılabilen çatı katında mini mutfak da bulunuyor. Ayrıca projedeki konutların teraslarında barbekü de yer alıyor.


Neva Villaları Projesi Nerede

Fiyat Listesi

7+1 (0)
-

Neva Villaları Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Yüzme Havuzu
Hamam
Spor
Sauna
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Satışta
İnşaat Aşamasında