Nevalife Ankara Projesi

Ata Grup
Nevalife Ankara
Çankaya, Ankara
0312 239 23 00
bilgi@nevalife.com.tr
http://nevalife.com.tr/

Dodurga Mahallesi 341. Sokak Çayyolu / Çankaya / ANKARA

KONUT SAYISI: 182
PROJE ALANI: 60000
TESLIM TARIHI: 2019-12-31
KONUT TIPLERI:

Nevalife Ankara Projesi Hakkında

Ata Grup İnşaat, 60 bin metrekare konut alanına sahip olacak Nevalife Ankara projesini yükseltiyor. Çayyolu Dodurga’da kurulacak olan yaşam alanı 80 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olacak.

Proje, 2 blokta 182 konut ve 32 ticari üniteden oluşarak Ankara’da ev sahibi olmak isteyenlere yepyeni bir olanak sunuyor. Dairelerin tamamı 4+1 şeklinde tasarlanan Nevalife Ankara’daki bloklar 20 ve 26 katlı olmak üzere tasarlandı. Her katında 4 daire bulunan bloklardaki dairelerin büyüklüğü ise brüt 220, net 184 metrekare şeklinde planlandı.

Kişiye özel ödeme planı imkânı sağlanan Nevalife Ankara, Çayyolu Dodurga’nın ilk karma projesi olma özelliği taşıyor. Modern yerleşim adresi olmayı hedefleyen Nevalife Ankara, 14 bin 400 metrekarelik yeşil alanı ile şehrin içinde nefes alma imkânı sunuyor.

Projede yer alan Nevalife Avlu adı verilen ticari ünitelerin teslimi ise bu yılın sonunda yapılacak. Nevalife Avlu, 20 bin metrekare alanda 32 ticari üniteyi barındıracak. Nevalife Ankara, her biri sektörünün önde gelen markalarından banka, hipermarket, kafe, restoran gibi işletmeleri, yatırımcılarının yanı başına taşıyor.

Nevalife Ankara Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Nevalife Ankara Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Parkı
Restaurant
Spor
Yürüyüş Alanları
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında