New Nişantepe Çekmeköy’de yüzde 5 120 ay vade imkânı

25 August 2017

Mintek Yapı imzasıyla 3. Köprü gişelerinin hemen yanında yükselen New Nişantepe Çekmeköy projesi yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ile yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor. Ayrıca projede yüzde 80 banka kredisi de ve kişiye özel ödeme planları da bulunuyor.

Mayıs 2018’de yaşamın başlayacağı proje, lokasyonuyla da ön plana çıkıyor. İstanbul’un değerlenen bölgelerinden biri olan Çekmeköy’de yükselen New Nişantepe Çekmeköy projesi, Yavuz Sultan Köprüsü’ne 10 dakika, Alemdağ gişelerine 3 dakika, TEM Çamlık bağlantı yoluna 10 dakikalık konumuyla ulaşım açısından avantaj sağlarken aynı zaman değeri yüksek bir yatırım olarak da dikkat çekiyor.

ALEMDAĞ ORMANI MANZARASIYLA HUZURLU BİR HAYAT

Şehre yakın ama gürültüsünden ve stresinden uzak bir yaşam alanı yaratmayı hedefleyen proje, orman manzarasıyla huzuru pencerenizden seyretmenizi sağlayacak. Az kat geniş alan konseptiyle inşa edilen ve modern mimari izleri taşıyan New Nişantepe Çekmeköy projesi, toplam 8 bin 600 metrekarelik alan üzerine kuruluyor. 42 milyon yatırım bedeli ile inşa edilen projenin inşaat alanının yüzde 75’i ise yeşil alana ayrılıyor.

HER TİP DAİRE İÇİN BAHÇE KATI SEÇENEĞİ

New Nişantepe Çekmeköy A, B, C ve D olmak üzere 5 katlı ve 4 bloktan oluşuyor. Daire büyüklükleri 52 ila 207 metrekare arasından değişen projede toplam 153 dairenin yer alıyor. Projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Ayrıca her tip daire için bahçe katlı daire seçenekleri ve dupleks dairelerde bulunuyor.

NEW CLUB İLE BİR DAİREDEN ÇOK DAHA FAZLASI

Zengin sosyal imkânlar ile donatılmış New Nişantepe projesi içerisinde yer alan New Club’le de ayrıcalıklı bir yaşamın anahtarını sunuyor. New Club’un üst katında, konforlu ve her türlü modern teknolojik imkanın sunulduğu, sofistike bir tarzda dizayn edilen yemek masası, mutfak ve relaxing oturma grubunun da yer aldığı New Club Lounge’da sizin gibi seçkin komşularınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilir, doğum günü partilerinin yanı sıra her türlü organizasyonu gerçekleştirmenizi sağlıyor. New Club’un alt katı ise sağlıklı yaşam için fitness ve saunaya ayrılarak dizayn ediliyor.

Ayrıca New Nişantepe Çekmeköy projesinin sosyal donatıları arasında açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, süs havuzları ve yürüyüş alanı, barbekü alanı, meyve ağaçlarından oluşan doğal alanlar, kapalı otopark, kapalı devre kamera sisteminin yanı sıra 24 saat güvenlik de yer alıyor.