Newera Seyirtepe projesinde teslimler 2019’da yapılacak

02 October 2018

Ankara Töreken’te inşa edilen Newera Seyirtepe projesinde konut satışları devam ediyor. Newera İnşaat Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen proje, toplam 333 adet konuttan meydana geliyor.

3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle satışa sunulan proje, 27 bin metrekarelik bir alan üzerinde, 6 blok halinde yükseliyor. Projedeki konutların büyüklükleri 124 metrekare ila 142 metrekare arasında değişirken, fiyatlar ise 300 bin liradan başlıyor.

Yatırımcıların çok sayıda imkan ve avantaj sunan Newera Seyirtepe projesi sahip olduğu sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede 333 adet konutun yanı sıra kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, peysaj alanları, amfi tiyatro, otopark alanları ve kamerayla desteklenen 7/24 güvenlik hizmetleri yer alıyor.

Newera Seyirtepe projesi ulaşım olanaklarıyla da diğer projelerden ayrılıyor. Newera İnşaat Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen proje metro durağına 3, organize sanayi bölgesine 5, Optimum AVM’ye 10, AŞTİ’ye 29 ve havalimanına 35 dakikalık bir mesafede bulunuyor.