Nidya Tower 2 yıl kira garantisi veriyor

15 December 2017

Güray İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirilen Nidya Tower projesi satışa sunuldu. Proje, lansmana özel düzenlenen kampanya kapsamında yüzde 15 peşinat 48 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkânı sunuyor. Hem yatırım hem de oturum açısından alıcılarına avantaj sağlayacak olan projede 2 yıl kira garantisi de veriliyor.

Toplam 7 bin 428 metrekare alan üzerinde yükselen Nidya Tower projesi 45 katlı tek bloktan oluşuyor. Karma konseptte tasarlanan Nidya Tower projesinde 228 adet konut, 110 adet ofis ve 40 adet ticari birim yer alıyor. Sheraton işbirliğiyle inşa edilen projede tek blokta Sheraton Otel, rezidans, ofis ve ticari alanlar da bulunuyor. Projenin tasarımında her birinin giriş ve çıkışları ayrı olarak planlanıyor.

Projedeki konutlar stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde dizayn ediliyor. Konut teslimleri 2019’da yapılacak olan Nidya Tower projesi 3. Havalimanı’na 23 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 27 kilometre, metroya 3 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Tüm rezidans hizmetlerinin eksiksiz olarak sunulacağı Nidya Tower projesinde sauna, fitness merkezi, yüzme havuzu, Türk hamamı, güvenlik, kafe, otopark, restoran, mağazalar ve yeşil alanlar yer alıyor.