Nişantaşı Koru projesi 2021’in satış şampiyonu oldu

25 January 2022

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP vizyonuyla hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. Nişantaşı Koru projesinde 124 bağımsız bölümün satışı yapılarak 1 milyar 898 milyon 625 bin TL ciroya ulaşıldı.

DAP’ın, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nişantaşı Koru projesi, 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. “Sağlıklı evler” konsepti ile tasarlanan Nişantaşı Koru’nun KDV hariç satış değeri toplamı 1 milyar 898 milyon 625 bin TL’yi buldu. Yatırım değeri açısından örnek niteliği taşıyan projede, toplam 31 bin 896,14 metrekare büyüklükte 124 bağımsız bölümün satışı yapıldı.

Nişantaşı Koru projesindeki üniteler, tamamen lüks tekne mantığıyla, malzemelerin birbiriyle uyumlu olduğu, yaşam alanlarının en verimli şekilde kullanıldığı, kalitenin ve konforun maksimumda olduğu şekilde dizayn edildi. Projede bağımsız bölüm sayısı da az tutuldu. Kat yüksekliği 5 ila 10 kat arasında sınırlandırıldı.

Nişantaşı bölgesinde Bahçe Villa ile Teras Villa konforunda tasarlanan her detayın titizlikle düşünüldüğü proje, Nişantaşı’nda ‘Lüksün Ötesi’ni yeniden tanımlıyor. DAP’ın yenilikçi vizyonuyla Emlak Konut güvencesinin birleşimi olan bu proje; iki kıtayı birbirine bağlayan dünya başkenti İstanbul’umuzun gözbebeği Nişantaşı’nda, 50 yıl sonra bile değerine değer katacak bir eser olacak.

DAİRE BÜYÜKLÜĞÜNDE TERASLAR