Nissa O2 Residence yatırımcılarına çok sayıda sosyal olanak sunuyor

15 July 2018

İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirilen Nissa O2 Residence projesi, sahip olduğu, imkan ve avantajlarla, konut yatırımcılarını cezbediyor. Satışların devam ettiği projede toplam 250 konut bulunuyor. Büyüklükleri 125 metrekare ila 210 metrekare arasında değişen konutların fiyatları ise 800 bin liradan başlıyor.

Bahçeşehir’in en gözde lokasyonlarından birinde inşa edilen proje 37 katlı tek bloktan meydana geliyor. Toplamda 18 bin 255 metrekare üzerinde yükselen projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Nissa O2 Residnece projesi, her yaşam alanın gün ışığı alabilmesine olanak sağlayan 16 cepheden oluşuyor.

Teslim işlemlerinin hemen yapıldığı projeden ev sahibi olmak isteyenler, banka konut kredisiyle ödeme yapabiliyorlar.

Atölye T’den Tuncay Çavdar tarafından tasarlanan Nissa O2 Residence konutları, dikey bir villa yaşantısı sunuyor. Bahçeşehir’in kalbinde hayat bulan proje, özellikle de sahip olduğu sosyal olanak ve imkanlarıyla dikkat çekiyor. Bu olanak ve imkanlar arasında açık/kapalı yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, yürüyüş alanları, güneşlenme terası, otopark alanları ve 7/24 güvenlik hizmetleri yer alıyor.