Noven City Life Projesi

Novenka İnşaat
Noven City Life
Başiskele, Kocaeli
0 262 323 47 74
bilgi@novenka.com.tr
http://www.novenka.com.tr

Damlar Mah., Hacı Halil Serim Sok. No:97, 41245 Başiskele/Kocaeli

KONUT SAYISI: 10
PROJE ALANI: 1200
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Noven City Life Projesi Hakkında

Novenka İnşaat Kocaeli’de Novenka City Life isimli yeni bir projeye imza atacak. Proje, hemen teslim avantajıyla yatırımcılara sunuluyor. Novenka City Life projesinde bahçe ve çatı dubleksli 10 adet 3+1 daire yer alıyor.

Novenka City Life projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 165 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor. Proje yatırımcılarına bahçe ve çatı dubleksleriyle müstakil ve sakin bir yaşam alanı inşa ediyor. Ayrıca deniz manzarasına sahip olan Noven City Life projesi konumuyla da dikkat çekiyor.

Hem yatırım hem de oturum amacıyla alımlarda kâr sağlayacak olan projedeki konutların kira getirisinin bin 500 TL ile bin 700 TL arasında olması bekleniyor. Banka kredisine de uygun olan Novenka City Life projesindeki 3+1 konutlar 425 bin TL ile 680 bin TL arasında fiyatlandırılıyor.

Toplam bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Bahçecik mevkiinde konumlanıyor. Projede yer alan konutların 3+1 şekilde tasarlanıyor.

Özellikleriyle dikkat çeken ve bölgede ayrıcalıklı bir yaşam alanı dizayn eden Noven City Life projesindeki dairelerin tamamında akıllı ev sistemi bulunuyor. Projenin sosyal donatıları arasında çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik sistemi ve açık otopark yer alıyor. Bahçe dubleksleri bile deniz gören projenin yatırımcısına yüzde 15 oranında prim sağlaması bekleniyor.


Noven City Life Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (0)
425000 TL - 680000 TL

Noven City Life Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Spor
Sağlık
Özel
Hemen Teslim
Açık Otopark
Satışta