Novron Feronia Villaları Antalya Belek'te hayat buldu

26 November 2017

Toplam 26 villadan oluşan Novron Feronia Villaları projesi, Novron güvencesini taşıyor. Villalar lüks yapılarının yanı sıra 3 katlı ikiz villa tasarımları ile dikkat çekiyor. 4+1 konut tipi şekliyle üretilen villaların net büyüklükleri 120 metrekare olacak şekilde oluşturuldu.

NOVRON FERONIA VİLLALARI FİYATLARI

Villa teslimlerinin hemen yapıldığı Novron Feronia Villaları projesinde kalan villaların satışları sürüyor. Projede fiyatlar 160 bin Euro'dan başlayarak 220 bin Euro'ya kadar yükseliyor.

Novron tarafından kişiye özel kolay ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede aynı zamanda banka kredisi kullanarak da lüks villa sahibi olunabiliyor.

NOVRON FERONIA VİLLALARI NEREDE?

Antalya'nın Serik ilçesinde konumlandırılan Novron Feronia Villaları projesi, muhteşem konumuyla dikkat çekiyor. Belek Turizm Caddesi'nde yer alan proje denize yürüme mesafesinde ulaşım imkanını barındırırken birçok kafe, restoran, sosyal kulüp gibi yapılara da yürüme mesafesinde bulunuyor.

Antalya Havalimanı'na 20 dakika uzaklıkta konumlandırılan proje, yatırımcılarına lüks ve modern bir yaşamın kapılarını avantajlı konumu ile açıyor.



YATIRIMCISINI MEMNUN EDECEK İMKANLAR

Novron Feronia Villaları projesindeki villaların kendisine özel yüzme havuzu, güneşlenme alanı ve bahçesi bulunuyor. Kaliteli bir yaşam sunmak adına birçok imkanın da yatırımcısına sunulduğu projede, villalar ankastre beyaz eşya, ev sinema sistemi, duvara monte LCD televizyon, uydu ve internet sistemi ile teslim ediliyor.

Aynı zamanda villa-site yaşantısı da sunacak Novron Feronia Villaları projesinde güvenlik, otopark, yeşil alan, jeneratör sistemi gibi imkanlar da bulunuyor.