Novron Feronia Villaları Projesi

Novron
Novron Feronia Villaları
Serik, Antalya
0533 305 36 98
info@novron.com
http://www.tr.novron.com/

Turizm Caddesi Belek-Serik/Antalya

KONUT SAYISI: 26
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Novron Feronia Villaları Projesi Hakkında

Novron tarafından hayata geçirilen Novron Feronia Villaları Antalya’da inşa ediliyor. Turizm Caddesi'ne yakın bir konumda yükselen proje, 26 adet 3 katlı ve ikiz villalardan meydana geliyor. Projede kalan son villalar 4+1 tipinde, brüt 170, net 120 metrekare büyüklüğe sahip.

Banka kredisine uygun olan Novron Feronia Villaları'nda 4+1 konutlar 160 bin Euro ile 220 bin Euro arasında fiyatlandırılıyor.

Lokasyonuyla dikkat çeken proje, Antalya'da Belek ve Kadriye merkezlerinin arasında, Necik Faldo Gold Kulübü'nün hemen yanında konumlanıyor. Denize sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan olan Novron Feronia Villaları,  havaalanına sadece 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.  

Modern tasarımı ve konforlu ve kullanışlı yapısıyla keyifli bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen proje özel olarak tasarlandı. Projedeki villalar uydu sistemi ve kablosuz internet, özel havuz, opsiyonel olarak da duvara monte edilmiş LCD ekran televizyon ve ev sinema sistemi ve ankastre beyaz eşyalarla teslim ediliyor. Hemen teslim avantajının da bulunduğu projede açık yüzme havuzu, güvenlik, jeneratör, veranda bulunuyor.


Novron Feronia Villaları Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
160000 EUR - 220000 EUR

Novron Feronia Villaları Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Spor
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Hemen Teslim
Satışta