Nur Konakları hemen teslim imkanı sunuyor

06 July 2018

İstanbul Yeşilköy’de hayata geçirilen Nur Konakları Projesi, yatırımcılarına hemen teslim imkanı sunuyor. İdeal Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplam 45 konut yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dairelerin seçenekleriyle satışa sunulan dairelerin büyüklükleri ise 69 metrekare ila 280 metrekare arasında değişiyor.

2+1 ve 3+1 dairelerin kısa bir sürede tükendiği projede 1+1 ve 3.5 dairelerin satışları ise devam ediyor. Projedeki 1+1 dairelerin fiyatları 330 bin liradan başlarken, 3.5+1 dairelerin fiyatları 780 bin dolardan başlıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler konut bedelinin yarısını peşin ödeyerek geriye kalan tutarı 24 ay taksitlendirebiliyorlar.

Nur Konakları, yatırımcılarına oldukça geniş imkan ve avantajlar sunuyor. Ulaşım olanakları açısından oldukça zengin olan proje Atatürk Havalimanı’na yalnızca 6.3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projenin Yeşilköy Merkez’e uzaklığı 0.6 kilometre, Yeşilköy Sahil’e uzaklığı 0.2 kilometre ve Yeşilköy Marina’ya uzaklığı ise 0.4 kilometre.

Nur Konakları Projesi bünyesinde daha pek çok imkan barındırıyor. Bunlar arasında, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, güvenlik, otopark, yeşil alanlar, yürüyüş alanları, çocuk oyun parkları gibi imkanlar bulunuyor.