Nuripek Residence Hasanağa Projesi

Nurİpek İnşaat
Nuripek Residence Hasanağa
Nilüfer, Bursa
+90 224 363 18 16

http://nuripekinsaat.com.tr/proje.aspx?pID=39

Hasanoğlu Nilüfer Bursa

KONUT SAYISI: 36
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2019-06-30
KONUT TIPLERI:

Nuripek Residence Hasanağa Projesi Hakkında

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Hasanooğlu bölgesinde kurulan Nuripek Residence Hasanağa projesi, 36 konuttan oluşuyor. Proje, nezih bir bölgede lüks site yaşantısı sunuyor.

Nuripek İnşaat imzası taşıyan Nuripek Residence Hasanağa projesi, 7 katlı 2 bloktan oluşuyor. Projedeki konutlar 3+1 daire tipi şekliyle tasarlanıyor. Öte yanan 2018 yılının başında inşaat çalışmalarının başladığı projede 2019 yılının ikinci yarısında konut teslimlerinin teslim edilmesi bekleniyor.

Nuripek Residence Hasanağa fiyatları ve ödeme seçenekleri firma tarafından duyurulmadı. Projede satışlar devam ederken önümüzdeki aylarda lansman döneminin başlaması ile fiyatların duyurulması bekleniyor.

Yatırımcısına merkezi bir noktada yaşam sürme imkanını sunan Nuripek Residence Hasanağa projesinde, aynı zamanda konforlu bir hayat sunmak adına çok sayıda sosyal donatının sunulması planlanıyor. Güvenlik ve açık otopark olanağının yer alacağı projede çocuk oyun alanı, yürüyüş alanı, oturma alanları, spor alanları sunulacak.

Nuripek Residence Hasanağa Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (0)
-

Nuripek Residence Hasanağa Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Spor
Spor Salonu
Yürüyüş Alanları
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta