Nurol Park Güneşli Projesinde Peşinat Yok

22 March 2016

Nurol Park Güneşli projesinde daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 0,59'da başlayan faiz oranlarıyla taksitlendirme imkanı sunuluyor...

İstanbul Avrupa yakasında Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde yaşama geçirilen Nurol Park Güneşli projesi Nurol GYO imzası ile inşa ediliyor. Konut, ofis, AVM ve otel birimlerini içinde barındıran Nurol Park Güneşli projesinde satışlar devam ediyor.

55 bin metrekare alan üzerine yayılan Nurol Park Güneşli projesi toplam bin 512 adet konuttan meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Nurol Park Güneşli projesinden daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 0,59'da başlayan faiz oranlarıyla taksitlendirme imkanı sunuluyor.

19 bin metrekare ofis alanına sahip olan Nurol Park Güneşli projesinde ofisler 99 metrekareden bin 600 metrekareye kadar birleştirilebilen tasarımıyla satışa sunuluyor. Teslimlerin ise 2016 yılının ilk yarısında yapılması öngörülüyor.

E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress yolu üzerinde yükselen Nurol Park Güneşli projesi Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanı'na ulaşım alternatifleriyle yakın mesafede, metroya ise yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Nurol Park Güneşli sosyal olanakları arasında;

- Yüzme havuzu
- Buhar odası
- Sauna
- Fitness center
- Çocuk oyun alanları
- Yürüyüş yolları
- Dinlene alanları
- Cafe ve restoranlar
- Mağazalar
- Otopark
- Güvenlik yer alıyor.