Nuvo Dragos'ta hemen teslim evler 60 ay sıfır faizle satışta

07 October 2017

Özderici GYO imzası taşıyan İstanbul Maltepe bölgesinin en önemli marka projelerinden biri olan Nuvo Dragos'un tüm inşası tamamlanan 1. etabında, kalite, tasarım, güvenlik, yaşam ve yatırım değeri yüksek, yaşama hazır daireler çok özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Maltepe’de, renkli sosyal yaşam ve huzuru şehre bağlayan ulaşım hatları, kamu yatırımları, alışveriş merkezleri ile şehrin en fazla prim yapan ve hızla gelişim gösteren ve İstanbul'un dikkat çeken bölgelerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Eski Singer fabrikasının bulunduğu 52 bin metrekare alanda yükselen projede Özderici GYO, güven endeksine dayalı çalışma prensibi ve benimsediği ‘yaşarken öde, yatırımın evin için olsun' mottosuyla yatırımcısına inşaat süreci tamamlandıktan sonra bitmiş projeden konut satışı yapıyor. Yaşamın başladığı, tüm inşaat sürecinin tamamlandığı projede, daire satın alanlara anında yaşama fırsatı sunulurken kiralama potansiyeli ile kazanma şansı da imkanı da bulunuyor.

484 DAİREDEN OLUŞUYOR

Toplam 2 etaptan meydana gelen Nuvo Dragos'un inşası tamamlanan ve yaşamın başladığı 3 bloktan oluşan toplam 484 daire, 8 ticari ünitenin yer aldığı ilk etabında, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire çeşitleri ve farklı fiyat alternatifleri ile yaşam ve yatırım için birçok alternatif yer alıyor. Klasik konut ve residence alternatifleri ile farklı yaşam stillerine uygun konforlu ve şık daire seçenekleri sunulan projede, fonksiyonel kullanım alanları ve ince detaylar ön plana çıkıyor. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı dairelerde mutfaklar ankastre mutfak ürünleri dâhil olarak ev sahiplerine teslim ediliyor. Geniş ve kullanışlı dairelerin en önemli özelliği kat yüksekliklerinin standardın üstünde planlanıyor. Geniş balkonlu ve Adalar manzaralı daireler Nuvo Dragos'ta yaşamanın en önemli avantajlarını yatırımcılara sunuyor.