Ofton İnşaat'tan İstanbul'da 3 yeni proje

22 October 2017

Ofton İnşaat 'Elysium' markası ile İstanbul'un Şişli, Çekmeköy, Kadıköy, Beyoğlu, Üsküdar, Beşiktaş ve Beykoz gibi ilçelerde hayata geçirdiği projelere yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Buna göre firma Bomonti, Levent ve Nişantaşı'nda konut projeleri hayata geçirecek.

Henüz plan aşamasında olan projeler için Ofton İnşaat tarafından resmi açıklamalar gelmese de önümüzdeki süreçte firma tarafından detaylı bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

OFTON NİŞANTAŞI PROJESİ

Ofton İnşaat'ın Nişantaşı'nda inşa edeceği yeni projesi 7 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek. İstanbul'un elit noktalarından biri olan Nişantaşı'nda hayat bulacak proje, 20 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak. Projeye dair detaylı bilgilerin yakın zaman içerisinde açıklanması bekleniyor.

OFTON LEVENT PROJESİ

İstanbul'da iş ve finans hayatının yoğun şekilde yaşandığı Levent'te hayat bulacak Ofton Levent projesi, 2 bin 838 metrekarelik alan üzerinde yükselecek. Henüz plan aşamasında olan projenin Levent'te dikkat çeken projeler arasında olması bekleniyor.

OFTON BOMONTİ PROJESİ

Ofton Bomonti projesinin tasarım şeklinin üçüz kule olacağı öğrenildi. İstanbul Avrupa yakası Şişli Bomonti'de hayat bulacak proje, 10 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Ofton İnşaat'ın İstanbul'daki 3 yeni projesinin detaylarının firma tarafından önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.