Okkalar İnşaat'tan 4 Yeni Proje!

07 March 2017

Okkalar İnşaat, 2017'deki yeni konut projelerini basına tanıttı. Konya merkezli olan firmanın projelerinden 3'ü İstanbul'da yer alıyor...

Okkalar İnşaat, "Yatırımın Arması" olarak adlandırdığı yeni konut projelerini görücüye çıkarttı. Hepsi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçen projelerden Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde İstanbul Anadolu Yakasında, Arma Kent ise Konya Selçuklu'da canlanacak.

Basın lansmanında firma hakkında bilgi veren Okkalar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, 2017 yılına hedef büyüterek girdiklerini söyledi. İbrahim Okka, 40 yıllık geçmişi olan firmanın her zaman kaliteyi yükseltmeyi en önemli hedef olarak belirlediğini vurguladı.

YÜZDE 20 İSTİHDAM ARTIŞI
Toplantıda projeler hakkında detaylı bilgi veren Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, yeni projelerin ön talep sürecinde büyük ilgi gördüğünü söyledi. Mahmut Okka, toplam 200 milyon yatırımla gerçekleştirdikleri yeni projelerle 2017'de yüzde 20 istihdam artışı hedeflediklerini söyledi.

Okka İnşaatın 2017'deki yeni projeleri şöyle:

ARMA MENTA
Arma Menta projesi, Kartal'da Aydos Ormanının yanı başında yükseliyor. 5 Bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 158 konut ile 9 adet ticari ünite bulunuyor. 2+1 İle 3+1 daireleri yer aldığı projede daire fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Arma Menta projesi Kartal Soğanlık'ta ana yola çok yakın mesafede konumlanıyor.
Projenin sosyal olanakları arasında;
-kış bahçesi
-çocuk oyun alanları
-yüzme havuzu
-sauna
-hamam
-fitness salonu
-otopark
-güvenlik yer alıyor.