Ostim Prestij’in yüzde 41’i sahiplerini buldu

15 November 2017

Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Ostim Prestij projesinde inşaatı hız kesmeden devam ederken aynı zamanda satışları da aralıksız sürüyor. Ofis konseptinde tasarlanan proje için firma tarafından yapılan açıklamaya göre projenin yüzde 41'lik bölümünde satışlar tamamlandı.

Ankara Yenimahalle'de yatırımcılarına profesyonel bir çalışma ortamı sağlamayı hedefleyen proje donatılarıyla da farkını ortaya koymayı hedefliyor. Projede konferans salonları, sergi salonları, ticari amaçlı salonlar, kafe, restoran, mağazalar, kapalı otopark ve güvenlik gibi özellikler yer alıyor.

Projedeki satışlarla ilgili firma tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde;

Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır.

22.11.2014 tarihinde kamuya açıklanan Ostim Metro Durağı yanında bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat faaliyetleri devam etmektedir. Proje kapsamında yapımı devam eden A, B, C ve D Blokların inşaat ve mekanik imalatları genel olarak tamamlanmış olup, İnşaatın teslimi ve yapı kullanma izin belgesi alınması için hazırlıklara devam edilmektedir. Projenin çevre düzenleme çalışmalarına devam edilmektedir. Müteahhit Firma yükümlülüğünde devam eden pazarlama ve satış faaliyetlerinde, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından tespit edilen toplam satış tutarının yüzde 41'i oranında satış gerçekleştirilmiştir.