Otis, Transist 2017’de sektör profesyonelleriyle bir araya geldi

02 November 2017

Sektörünün öncü markalarından biri olan Otis, 2-4 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde 10. kez düzenlenen ‘Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’ Transist 2017’ye katılarak sektörün profesyonelleriyle buluştu. Düzenlenen fuara ilişkin açıklama yapan Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanına asansör üretip ihraç ediyoruz. Farkımızı “Metro” gibi Türkiye’nin büyük ve özel projelerinde göstermek bizi onurlandırıyor” ifadelerini kullandı.

İBB öncülüğünde gerçekleştirilen ve İstanbul Kongre Merkezi Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda düzenlenen Transist 2017, 2 gün sürecek. Etkinlikte, inovasyon, entegrasyon, enformasyon ve iş zekâsı konu başlıklarında paneller düzenlenecek. Transist 2017’de, dünya çapında üne sahip ulaşım otoriteleri de ana oturumlarda ulaşım sektörü ile ilgili deneyimlerini aktaracak. Toplu ulaşım sektörünün sorunlarına farklı bakış açıları getirmeyi hedefleyen kongre kapsamında, ana oturumların yanı sıra çalıştaylar da yapılacak.

Düzenlenen Transist 2017’de ulaşım alanındaki yeni teknolojilerin ve stratejilerin aktarılması için akademik konu başlıkları ile katılımcılar, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri arasında sürdürülebilir bilgi alışverişi sağlanması hedefleniyor. Türkiye ile birlikte farklı coğrafyalardaki prestijli yapılar için, mimarların yaratıcılıklarına hitap eden ürünler tasarlayıp geliştiren Otis, Transist 2017 Fuarı’nda, asansör teknolojisindeki güncel bilgileri, altyapı projelerine getirdiği farklı çözümleri, hayata geçen örnek projeleri ve sektördeki deneyimlerini, katılımcılar ve ziyaretçiler ile de paylaşılacak.