Ottomare Suites Projesi

Sinpaş Yapı
Ottomare Suites
Zeytinburnu, İstanbul
444 19 74
info@sinpas.com.tr
http://www.ottomare.com.tr

Bakırköy Sahil Yolu No:225 İstanbul

KONUT SAYISI: 355
PROJE ALANI: 13500
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Ottomare Suites Projesi Hakkında

İstanbul Avrupa yakasında Bakırköy sahil yolu üzerinde yaşama geçirilen Ottomare Suites projesi deniz fenerinden esinlenerek dizayn edilen mimarisiyle dikkat geçiyor.

Sinpaş Yapı ve Barwa ortaklığı olan Ottoman A.Ş. tarafından hayata geçirilen Ottomare Suites projesi 13 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje toplam 360 adet konuttan meydana geliyor.

8 farklı suit tipinde tasarlanan Ottomare Suites projesinde Captain’s Suite, Sky Suite, Terrace Suite, bahçe, Dublex Suite, Limited Suite, Panaromic Suite ve Blue Suite seçenekleri yer alıyor.

Ottomare Suites projesinde Türkiye'de bir ilk olan deniz limuzuni hizmeti bulunuyor. Böylece projede yaşayanlar İstanbul trafiğine takılmadan istedikleri yere deniz yoluyla ulaşabiliyor. Lüks otel hizmetlerinin verildiği projede lavanta çiçeklerinin kullanıldığı jakuzili kat bahçeleri de bulunuyor.

Açık kapalı yüzme havuzundan fitness center ve tenise kadar geniş sosyal donatı alanlarının yer aldığı Ottomare Suites projesinde evinizin bahçesinde denize karşı jakuzi keyfi yapabilmek mümkün.

Her dairenin muhteşem deniz manzarasına sahip olduğu Ottomare Suites projesinde daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Satışların devam ettiği projeden banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor.

Sahil yolu üzerinde yükselen Ottomare Suites projesi 2016 sonunda açılması planlanan Avrasya Tüneli'ne ve marmaraya yakın mesafede konumlanıyor. Avrasya Tüneli ile Zeytinburnu'ndan Göztepe'ye 15 dakika ulaşılabilirken, projeye özel deniz limuzini ile de hızlı ve konforlu ulaşım imkanı sunuluyor.

Ottomare Suites Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
1076183 TL - 1138640 TL
2+1 (0)
2038000 TL - 2138713 TL
3+1 (0)
4180600 TL -

Ottomare Suites Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Restaurant
Spa Merkezi
Eğlence Merkezi
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Açık Yüzme Havuzu
Tenis Kortu
Bisiklet Yolu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Açık Otopark
Satışta