Özdilek Park Bursa'da Açıldı!

02 March 2017

Özdilek Park AVM'nin yeni şubesi Bursa Nilüfer'de açıldı. Bursa'da açılanla birlikte Özdilek Park'ın toplam 3 şubesi oldu...

Özdilek Holding, Özdilek Park AVM'nin 3. şubesini Bursa Nilüfer'de açtı. Holdingin 50 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği proje, 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Resmi açılışını 3 Mart tarihinde yapacak olan Özdilek Park Bursa 4 kattan oluşuyor. AVM'de 55 adet mağaza ile 20 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. Seçkin mağazaların yanı sıra AVM'de sinema, oyun ve eğlence merkezi de bulunuyor.

Özdilek Holding, Özdilek Park Bursa AVM'de kiracıları ile birlikte toplam 1.000 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor. Holding, yıl içerisinde Bursa şubesinde yaklaşık 7.5 milyon, şubelerinin toplamında ise 58 milyon ziyaretçiye ulaşmayı hedefliyor.

Özdilek Park Bursa, İzmir Yolu Alaaddinbey Kavşağı üzerinde yer oluyor. AVM metroya 2 dakika, İdo Feribot İskelesi’ne 25 dakika, Budo Deniz Otobüsü’ne ise 28 dakika uzaklıkta konumlanıyor. AVM'nin ayrıca servis hizmeti de bulunuyor.